Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρωταθλητής Σλοβενίας ο… πρωτάρης Ριέρα (pic)

Πρωταθλητής Σλοβενίας ο… πρωτάρης Ριέρα (pic)

Ο Άλμπερτ Ριέρα στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής, οδήγησε την Ολίμπια Λουμπλιάνας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σλοβενίας!

Με ιδανικό τρόπο εξελίσσεται η πρώτη προπονητική απόπειρα του Άλμπερτ Ριέρα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων. Ο 41χρονος μετά από δύο θητείες ως βοηθός στη Γαλατάσαραϊ, ανέλαβε την Ολίμπια Λουμπλιάνας στις 4 Ιουλίου του 2022.

Η καριέρα του άρχισε… τραυματικά, με τους οργανωμένους της Ολίμπια να μπουκάρουν στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του και να τον διώχνουν, ζητώντας την επιστροφή του προκατόχου του, Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Ευτυχώς για τον σλοβένικο σύλλογο, δεν τους έγινε το χατίρι, μιας και ο Προσινέτσκι είχε φύγει λόγω διαφωνίας με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και ο Ριέρα πήρε τον χρόνο του να δουλέψει και να δείξει τι μπορεί να κάνει στο χορτάρι.

Κάπως έτσι η Ολύμπια Λουμπλιάνας έφτασε να επικρατεί στο ντέρμπι κόντρα στη 2η Μάριμπορ με 2-0, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά στους 15 βαθμούς και πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα, πέντε αγωνιστικές πριν από τη λήξη του, μιας και η ισοβαθμία είναι υπέρ της ομάδας του Ριέρα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024