Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0: Νέα ήττα της «βέκια σινιόρα»

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0: Νέα ήττα της «βέκια σινιόρα»

Η Σασουόλο νίκησε με 1-0 τη Γιουβέντους η οποία έχασε κι άλλο έδαφος για την έξοδό της στην Ευρώπη. Φουλ του «Χ» σε Λέτσε και Τορίνο.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Γιουβέντους που απομακρύνεται από τις θέσεις της Ευρώπης. Η «κυρία» έχασε με 1-0 από τη Σασουόλο χάρη σε ωραίο γκολ του Ντεφρέλ στο 64′ και έμεινε στο -4 από την Αταλάντα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους τέσσερις βαθμούς τους «μπιανκονέρι» και διατηρούν κάποιες ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σασουόλο: Κονσίλι, Τόλιαν, Ροζέριο, Ρουάν (90’ Φεράρι), Έρλιτς, Ματέους Ενρίκε (71’ Αρουί), Λοπές, Φρατέζι, Πιναμόντι (46’ Ντεφρέλ), Λοριεντέ (78’ Σέιντε), Μπαϊράμι (78’ Ζορτέα)

Γιουβέντους: Περίν, Μπαρμπιέρι (57’ Κουαδράδο), Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κόστιτς (66’ Κιέζα), Παρέδες (83’ Πογκμπά), Φατζιόλι (66’ Μιρέτι), Ραμπιό, Βλάχοβιτς, Μίλικ (57’ Ντι Μαρία)

Φουλ της ισοπαλίας

Χωρίς νικήτρια (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Via del Mare», ανάμεσα στη Λέτσε και τη Σαμπντόρια, σε μία ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες οι οποίες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Σισέι (31′) και Χεσέ Ροντρίγκες (75′) αντίστοιχα, πέτυχαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Νικητής δεν υπήρξε ούτε στην αναμέτρηση της Τορίνο με τη Σαλερνιτάνα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ολίμπικο» του Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βιλένα στο 9′ για να ισοφαρίσει στο 57′ ο Σαράμπια. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η «γκρανάτα» βρίσκεται στο -9 από την Αταλάντα, η οποία κρατάει αυτή τη στιγμή το «εισιτήριο» για το Conference League, ενώ η ομάδα από το Σαλέρνο είναι πλέον στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024