Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πέρασμα με… σπρώξιμο από το «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πέρασμα με… σπρώξιμο από το «City Ground»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Νότιχαγμ Φόρεστ που έχει παράπονα για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «City Ground» για την 31 αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και παράπονα των γηπεδούχων για δύο περιπτώσεις πέναλτι, σε χέρια των Μαγκουάιρ και Νταλότ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία και στο 19′ έγινε η φάση με το χέρι του Μαγκουάιρ μέσα στην περιοχή όπου διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση. Πέντε λεπτά αργότερα, η Νότιχαγμ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του ΜακΚένα σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα αφού κόντραρε και στον Μαρσιάλ.

Τελικά αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 32′ ο Νάβας απέκρουσε το σουτ του Μαρσιάλ και ο Άντονι πήρε το ριμπάουντ για το 0-1. Στο 44′ η Νότιγχαμ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Αβονίγι από πλεονεκτική θέση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47′ η Νότιγχαμ ζήτησε και πάλι πέναλτι, σε χέρι του Νταλότ αυτή τη φορά, ωστόσο και πάλι δεν δόθηκε κάτι. Στο 56′ ο Μπρούνο σημάδεψε δοκάρι με ωραίο σουτ και στο 77′ ο Νταλότ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 από μπαλιά του Άντονι.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νάβας, Φελίπε ΜακΚένα (81’ Ντένις), Νιακατέ, Λόντι, Ουίλιαμς, Φρόιλερ (65’ Μανγκαλά), Ντανίλο, Αβονίγι (65’ Σάριτζ), Γκιμπς Γουάιτ (88’ Λίνγκαρντ), Τζόνσον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Έρικσεν (79’ Φρεντ), Κασεμίρο, Φερνάντες, Μαρσιάλ (72’ Βέγκχορστ), Άντονι, Σάντσο.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024