Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Daily Mail: Έγκυος ξανά η γυναίκα που «παντρεύτηκε» μια πάνινη κούκλα - «Θα σώσει τον γάμο μας»

Daily Mail: Έγκυος ξανά η γυναίκα που «παντρεύτηκε» μια πάνινη κούκλα – «Θα σώσει τον γάμο μας»

Αυτή τη φορά θέλει κορίτσι, αποκαλύπτει, η Meirivone Rocha Moraes, που συγχώρεσε τελικά την απιστία του συζύγου της.

Η γυναίκα που έγινε πρωτοσέλιδο  όταν «παντρεύτηκε» μια πάνινη κούκλα, ισχυρίζεται σήμερα ότι είναι «έγκυος» στο δεύτερο παιδί τους και ελπίζει αυτό να σώσει τον γάμο τους, μετά την απιστία του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι ότι η Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία έχει γίνει πολλές φορές viral τα τελευταία χρόνια, από τότε που μοιράστηκε με όλο τον κόσμο το καυτό ειδύλλιό της με το συγκεκριμένο άψυχο αντικείμενο.

Όπως γράφει η Daily Mail, η 37χρονη πυροδοτεί σήμερα ορυμαγδό νέων σχολίων μετά την ανακοίνωση της ότι περιμένει κι άλλο μωρό με τον πάνινο σύζυγό της, δείχνοντας περιχαρής ένα τεστ εγκυμοσύνης στο TikTok, το οποίο φαίνεται να είναι θετικό.

Ένα viral ζευγάρι

Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 369.000 views, με το ζευγάρι να δηλώνει «πολύ ευτυχισμένο» εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα κάνουν κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, που «γεννήθηκε» πέρυσι μετά τον γάμο τους, επειδή δεν ήθελαν να αποκτήσουν μωρό πριν παντρευτούν. Να σημειωθεί επίσης πως στη γαμήλια τελετή τους παρευρέθηκαν 250 καλεσμένοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έγκυος και πάλι  από τον Marcelo. Αυτή τη φορά θα αποκτήσουμε κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά η Meirivone.

«Το θέλαμε πολύ, ο Marcelo ρωτούσε συνεχώς πότε θα αποκτήσουμε άλλο ένα μωρό. Επειδή ένωθα ναυτίες, έκανα συχνά τεστ, αλλά ήταν αρνητικά. Ωστόσο, πρόσφατα άρχισα να έχω πάλι ναυτία, οπότε αγόρασα ξανά τεστ από το φαρμακείο και ήταν θετικό. Είμαστε τόσο χαρούμενοι», πρόσθεσε.

Η… πριγκίπισσα θα σώσει το γάμο

Όπως εξήγησε, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν «μια μικρή πριγκίπισσα, αλλά αν το μωρό αποδειχθεί επίσης αγόρι, θα το αγαπήσουμε εξίσου», δήλωσε η ίδια.

Έχοντας περάσει προηγουμένως προβλήματα στη σχέση τους, το ζευγάρι ελπίζει ότι η απόκτηση ενός ακόμη μωρού θα σώσει τον γάμο τους και θα τον κάνει πιο δυνατό.

«Από τότε που έμαθα ότι με απάτησε, έχουμε απομακρυνθεί. Ζούμε ακόμα στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τώρα όμως, λόγω του μωρού, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ πιο τρυφερός μαζί μου και πιστεύω ότι θα βελτιώσει τη σχέση μας. Αυτό το νέο μωρό θα σώσει το γάμο μας», εξήγησε η 37χρονη.

Κεραυνοβόλος έρωτας

Για την ιστορία η Meirivone «γνώρισε» τον Marcelo όταν παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι είναι μόνη της και δεν έχει κανέναν να χορέψει μαζί της.

Τότε η μητέρα της δημιούργησε αυτή την πάνινη κούκλα και, όπως λέει η 37χρονη, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά…

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024