Από τις πολύχρωμες λάμψεις των βεγγαλικών γέμισε ο ουρανός της Αττικής, μόλις τα ρολόγια έδειξαν μεσάνυχτα, με τα πυροτεχνήματα μετά την Ανάσταση να δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
«Φωτίστηκαν» Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός
Για αρκετά λεπτά η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός «ντύθηκαν» στα χρώματα των βεγγαλικών που σκέπασαν την πρωτεύουσα, ενώ οι καμπάνες σε όλη τη χώρα χτυπούσαν χαρμόσυνα, με τον κόσμο να λέει το «Χριστός Ανέστη», γιορτάζοντας την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Οι εικόνες που κατέγραψε το in από τον αθηναϊκό ουρανό είναι εντυπωσιακές με όλη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας για ακόμα μία χρονιά να τιμά με μεγαλοπρέπεια τη μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων