Το in στην εμπόλεμη… Ανάσταση στον Νέο Κόσμο
Πολεμικό τοπίο θύμιζε για μια ακόμα φορά η Ανάσταση στον ιερό ναό της Αναλήψεως στη Λαγουμιτζή.
Κάτι από εμπόλεμη ζώνη θύμιζε και φέτος η γειτονιά του ιερού ναού της Αναλήψεως στο Νέο Κόσμο. Εκεί όπου κάθε χρόνο, η Ανάσταση και το «Χριστός Ανέστη» συνοδεύονται από «βροχή» πυροτεχνημάτων και… μολότοφ!
Τα αυτοσχέδια βεγγαλικά έκαναν για μία ακόμα φορά τη νύχτα – μέρα, ενώ οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία έμοιαζαν σε βομβαρδισμένο τοπίο και πήραν φωτιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τρόπος εορτασμού της Ανάστασης στη συγκεκριμένη ενορία έχει γίνει πασχαλινό «έθιμο» από τους νεαρούς κατοίκους του Νέου Κόσμου τα τελευταία χρόνια.
Το ιδιότυπο αυτό έθιμο παρακολούθησε πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο σημείο και όπως φαίνεται από τις εικόνες και τα βίντεο του in δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει την ατμόσφαιρα από αυτή την «εμπόλεμη ζώνη» που έκανε τη νύχτα μέρα.
Δείτε τα βίντεο του in
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση


