Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πετρούνιας: Ο μύθος του «βασιλιά των κρίκων» μεγαλώνει

Πετρούνιας: Ο μύθος του «βασιλιά των κρίκων» μεγαλώνει

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Αττάλεια της Τουρκίας που είναι το 8ο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το 15ο του συνολικά σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στα 32 του, έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο Έλληνας γυμναστής είναι έτσι και αλλιώς ένας θρύλος του αθλήματος, αλλά φρόντισε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το… εκτόπισμά του. Με το χάλκινο μετάλλιο που προσέθεσε στο παλμαρέ του, έφτασε τα 8 συνολικά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όλα ξεκίνησαν από το χάλκινο στο Βερολίνο το 2011 για να ακολουθήσουν 6 σερί χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο άθλημα των κρίκων.

Και αν τα 8 μετάλλια σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκαλούν θαυμασμό, τι να πει κανείς για τα 15 συνολικά που έχει στην καριέρα του σε μεγάλες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Μεσογειακό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες).

Συνολικά λοιπόν, ο Πετρούνιας, ένας από τους θρύλους πλέον της ενόργανης γυμναστικής, έχει 12 χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια στην υπέρλαμπρη καριέρα του, νούμερο που αναμένεται να μεγαλώσει καθώς μεγάλος στόχος του είναι η συμμετοχή και εννοείται η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024