Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπολόνια – Μίλαν 1-1: Γκέλα των «ροσονέρι»

Μπολόνια – Μίλαν 1-1: Γκέλα των «ροσονέρι»

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Νάπολι για το Champions League, η Μίλαν επέστρεψε στα ζόρια του πρωταθλήματος, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Μπολόνια.

Μπολόνια και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στο στάδιο «Νταλ’ Άρα» για την 30η αγωνιστική της Serie A. Οι «ροσονέρι» πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων ακόμα δύο βαθμούς στο ιταλικό πρωτάθλημα και πλέον η θέση τους στην τετράδα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αρκετά μεγάλο ροτέισον από τον Στέφανο Πιόλι, που προφανώς ρίχνει όλη του την προσοχή στη ρεβάνς με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League.

Μόλις στο 1ο λεπτό οι γηπεδούχοι σόκαραν τη Μίλαν και πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Πος άδειασε τον Ρέμπιτς και γύρισε στον Σανσόνε που με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα όταν ο Πομπέγκα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μίλαν πάταγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες, με τους «ροσονέρι» να μην καταφέρνουν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Κυριακόπουλος, Λουκουμί, Σουμαορό, Σκούτεν (85’ Μεδέλ), Αεμπίσερ (73’ Μόρο), Ντομίνγκεθ, Φέργκιουσον, Σανσόνε (57’ Τσίρκτσε), Μπάροου (73’ Λυκογιάννης).

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (57’ Καλάμπρια), Καλουλού, Τιό (81’ Γκάμπια), Μπαλό Τουρέ, Φρανξ, Πομπέγκα, Σαλεμάκερς (57’ Μεσίας), Ντε Κετελάρ (70’ Ντίαθ), Ρέμπιτς, Οριγκί (70’ Λεάο).

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024