Επιστροφή στις νίκες για την Μπέτις (3-1)
Η Μπέτις επικράτησε με 3-1 της Εσπανιόλ και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ οι Καταλανοί έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μετά από δύο ματς που δεν πήρε βαθμό, η Μπέτις επικράτησε της Εσπανιόλ με 3-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της La Liga, προσπερνώντας τη Βιγιαρεάλ. Από την άλλη, η ομάδα της Βαρκελώνης «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο αφού ηττήθηκε για έκτο σερί παιχνίδι και παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αγιόθε στο 27′ και Μιράντα στο 34′ έδωσαν προβάδισμα με δύο γκολ στην Μπέτις, αλλά το ανάποδο ψαλίδι του Μόντες στο 48′ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους. Στο 69′ ο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 αφού στην τελευταία φάση του αγώνα ακυρώθηκε το γκολ του Μπρέθγουεϊτ για την Εσπανιόλ.
Μπέτις: Σίλβα, Έντγκαρ, Μοντόγια, Μιράνδα, Γουαρδάδο (89’ Ακουόκου), Καρβάλιο (81’ Χοακίν) , Φελίπε, Ροντρίγκες, Αγιόθε Πέρεθ (89’ Γουίλιαν Ζοσέ), Ιγκλέσιας (62’ Ρόδρι), Ενρίκε.
Εσπανιόλ: Πατσέκο, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ρουμπέν Σάντσεθ (79’ Πιέρ Γκαμπριέλ), Νταρντέρ (79’ Ντ. Γκόμεθ), Βινίσιους (79’ Μπαρέ), Μελαμέδ (59’ Σουάρεθ), Μπρέθγουεϊτ, Πουάδο (68’ Πεδρόρα), Χοσέλου.
- Μέγαρο Μαξίμου: Τι επιδιώκει από τη συνάντηση της Τρίτης με τους αγρότες
- Ηράκλειο: Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
- Κώστας Κακκαβάς: Έγινε 90 χρόνων – Η αδημοσίευτη φωτογραφία
- To νέο Gemini ικανοποίησε τους επενδυτές – Η Google ξεπέρασε την Apple σε αξία
- Γιούρτσεβεν: «Ο Γιαννακόπουλος μας δίνει θάρρος για να κάνουμε περισσότερα»
- Πώς να αναζητήσετε τα χαμένα ένσημα

