Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Πάσχα με άρωμα καλοκαιριού - Γέμισαν με κόσμο οι παραλίες

Ρόδος: Πάσχα με άρωμα καλοκαιριού – Γέμισαν με κόσμο οι παραλίες

Πλήθος κόσμου γέμισαν τις παραλίες της Ρόδου εν όψει Πάσχα.

Μπορεί ο μήνας να είναι Απρίλιος και να γιορτάζουμε το Πάσχα αλλά οι θερμοκρασίες είναι τόσο καλές που πάρα πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει ήδη τα καλοκαιρινά μπάνια.

Ειδικά εάν οι διακοπές του Πάσχα γίνονται σε ελληνικά νησιά.

Έτσι, όσοι βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους -ίσως- βουτιά για το καλοκαίρι. Με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι ξεχύθηκαν στις παραλίες του νησιού και απόλαυσαν τις ημέρων των γιορτών σαν να είναι οι πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που εκμεταλλευτήκαν την καλοκαιριά και δεν έχασαν την ευκαιρία για να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κάνουν την πρώτη τους βουτιά.

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο

Η θερμοκρασία ωστόσο θα σημειώσει μικρή πτώση τις επόμενες ημέρες ενώ ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο θα παραμείνει αίθριος για ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση το βορειοανατολικό Αιγαίο που αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές. Οι νεφώσεις που θα σημειωθούν στην υπόλοιπη χώρα, δεν προβληματίζουν, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, έως 23°C, και τους ανέμους νότιους έως 6 μποφόρ.

Στα Δωδεκάνησα θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές,  άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια γρήγορα 7 και τοπικά 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερή η Κυριακή του Πάσχα

Η Κυριακή του Πάσχα φαίνεται πως θα είναι μια βροχερή μέρα για αρκετές περιοχές της χώρας.

Βροχές αναμένονται σε Επτάνησα, δυτική Στερεά, δυτική και βόρεια Θεσσαλία, δυτική Μακεδονία, ενώ πιο αραιές θα είναι οι βροχοπτώσεις σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024