Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό έναν 35χρονο, προκαλώντας του επιπόλαια τραύματα για τα οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προηγήθηκε κανένα επεισόδιο ή διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος. Το θύμα, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, εξήγησε πως ο δράστης ήταν σε πανικό, χωρίς όμως να γνωρίζει τον λόγο.
Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν αυτήν την ώρα έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.