Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 2-0: «Βασιλική» εμφάνιση και προβάδισμα πρόκρισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 2-0: «Βασιλική» εμφάνιση και προβάδισμα πρόκρισης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζοντας στο… ρελαντί, επιβλήθηκε της Τσέλσι με σκορ 2-0 στην Ισπανία και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε της Τσέλσι με σκορ 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Champions League.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι ήταν καλύτερο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρήκε ένα γρήγορο τέρμα με τον Μπενζεμά και από την στιγμή που οι «μπλε» έμειναν με δέκα παίκτες στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου σφράγισαν ουσιαστικά το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τσέλσι να πατά καλύτερα, με τη Ρεάλ να ισορροπεί μετά το δεκάλεπτο, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 12′ με τον Μπενζεμά να σουτάρει και τον Κέπα να μπλοκάρει. Οι «μερένχες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 21′ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπενζεμά να κάνει το 1-0. Τρομερή μπαλιά του Καρβαχάλ, υπέροχη προβολή του Βινίσιους, ο Κέπα έδιωξε, αλλά ο Γάλλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ απείλησε τον Κουρτουά που όμως απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 26′ ο Βινίσιους έκανε την προσπάθεια, με τον Τιάγκο Σίλβα να διώχνει στην γραμμή. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία ευκαιρία για κάθε σύνολο. Στο 48′ ένα καλό σουτ του Φέλιξ δεν κατέληξε κάπου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μόντριτς γύρισε ωραία το σώμα του όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η Τσέλσι είχε πάρει τα ηνία, αλλά στο 59′ οι «μπλε» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Τσίλγουελ που ανέτρεψε τον Ροντρίγκο λίγο πριν μπει στην περιοχή.

Έτσι, όπως ήταν λογικό οι «μερένχες» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 74′ η Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ασένσιο, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Βινίσιους. Η Ασένσιο απείλησε και στο 79′ με ένα πολύ ωραίο σουτ που πέρασε άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η «βασίλισσα» πανηγύρισε τη νίκη που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024