Παναθηναϊκός: Μέσα ο Γκριγκόνις με Παρτιζάν, εκτός ο Μαντζούκας
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν με τον Γκριγκόνις να προπονείται κανονικά και τον Μαντζούκα να μένει εκτός.
Τελευταία αγωνιστική της Regular Season αύριο στη Euroleague για τον Παναθηναϊκό που δεν κυνηγάει κάτι αλλά θέλει να κλείσει την ευρωπαϊκή του πορεία με μια καλή τουλάχιστον εμφάνιση και προετοιμάζεται για ένα δύσκολο ματς της 34ης αγωνιστικής κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι (14/4, 21:30).
Οι «πράσινοι» λοιπόν στη σημερινή προπόνηση είδαν τον Μάριους Γκριγκόνις να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα την ώρα που ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός.
Αξίζει να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ μόλις 11 νίκες 22 ήττες την ώρα που η Παρτιζάν είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 19 νίκες 4 ήττες.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πολύ δύσκολο Game 2 απέναντι στη Μονακό - Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τους τραυματίες.