Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Λάσο: «Αυτήν την ομάδα θα αναλάβει…»

Εξελίξεις με Λάσο: «Αυτήν την ομάδα θα αναλάβει…»

Νέα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Είναι ένα από τα πιο «καυτά» προπονητικά ονόματα. Ενα από τα πιο… βαριά χαρτιά που κυκλοφορεί στην αγορά των ελευθέρων. Ο Πάμπλο Λάσο αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Δεδομένα, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε και βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας και ο Πάμπλο Λάσο συγκεντρώνει ολόκληρο το… πακέτο. Το λένε και οι Ισπανοί που αποκαλύπτουν την «πράσινη» λευκή επιταγή στον έμπειρο κόουτς.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, δύσκολα θα υπάρξει… γάμος του Παναθηναϊκού με τον Πάμπλο Λάσο. Για αυτό άλλωστε, «παίζει» πλέον δυνατά και το όνομα του Εργκίν Αταμάν για τον πράσινο πάγκο.

Και λέμε ότι δύσκολα θα υπάρξει deal των δυο πλευρών, καθώς ο Ισπανός προπονητής δείχνει να παίρνει τον δρόμο για το Μόναχο και την Μπάγερν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του “Urbonus” podcast, Πάμπλο Λάσο και Βαυαροί ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Η αγορά των προπονητών ίσως είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε ήδη συζητήσει σχετικά με τις φήμες για τον Σέρτζιο Σκαριόλο που είναι το φαβορί για να γίνει head coach της Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι ακούγεται περίεργο γιατί μιλάμε για προπονητή που έχει συμβόλαιο με την Βίρτους, και μιλάμε για μια ομάδα που μπορεί να τερματίσει πρώτη στην regular season. Έτσι είναι, όμως, τα πράγματα στην EuroLeague», υποστήριξε.

«Ο Πάμπλο Λάσο έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ως φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά μαθαίνω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, ότι πιθανώς να πάει προς την Μπάγερν Μονάχου. Είναι κάτι που βγάζει νόημα, αλλά είναι και κάτι που δεν σκεφτόμασταν», ανέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024