ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τάζουν κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, που έχει ήδη καταργηθεί
«Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η πλήρη αναξιοπιστία των όσων τάζει ασύστολα ο κ. Τσίπρας», αναφέρει με ανακοίνωση της η ΝΔ
«Γελοιότητα» και «πλήρη αναξιοπιστία» καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση η ΝΔ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «μέσα στον οίστρο των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα δεύτερο σε σειρά προτεραιότητας προς υλοποίηση τις πρώτες 50 ημέρες, διαβάζουμε ότι είναι και η κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης».
Η Πειραιώς υπενθυμίζει πως «η εισφορά αλληλεγγύης έχει ήδη καταργηθεί από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «τάζει κάτι που ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά από τα εκκαθαριστικά που λαμβάνουν, ότι έχουν πάψει, πλέον, να πληρώνουν».
«Η υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την προχειρότητα και τη γελοιότητα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την πλήρη αναξιοπιστία των όσων τάζει ασύστολα ο κ. Τσίπρας. Ακριβώς όπως έκανε και στο παρελθόν».
Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ
«Μέσα στον οίστρο των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα δεύτερο σε σειρά προτεραιότητας προς υλοποίηση τις πρώτες 50 ημέρες, διαβάζουμε ότι είναι και η κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης.
Ναι, της Εισφοράς Αλληλεγγύης που έχει ήδη καταργηθεί από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τάζουν, δηλαδή, κάτι που ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά από τα εκκαθαριστικά που λαμβάνουν, ότι έχουν πάψει, πλέον, να πληρώνουν.
Η υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την προχειρότητα και τη γελοιότητα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την πλήρη αναξιοπιστία των όσων τάζει ασύστολα ο κ. Τσίπρας. Ακριβώς όπως έκανε και στο παρελθόν.»
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442