Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα - Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα – Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, ρωτώντας τον αν θα κρατήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στελέχη όπως ο Νίκος Παπαθανάσης, ακόμη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Την δήλωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα, ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές, σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι, μετά τις αντιδράσεις, «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

Η Κουμουνδούρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων, που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ», ενώ έκανε λόγο για «το νέο άδειασμα των Αρχών».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ ‘καθάρισε’ για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», προσέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;», διερωτήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δώσει και… την απάντηση: «Έτσι φαίνεται…».

«Αλλιώς, θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των ‘Πάτσηδων’ και των ‘γαλάζιων ακρίδων’», κατέληξε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Τι δήλωσε ο Χειμάρας

Ο Θέμης Χειμάρας, είχε μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ωστόσο το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που ο ίδιος δημοσιοποίησε, δεν επιβεβαιώνει τις σχετικές καταγγελίες.

Στην επιστολή του, με την οποία θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, ο κ. Χειμάρας αναφέρθηκε σε δημοσίευμα εφημερίδας, «που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ», όπως τόνισε, όπου «διέρρευσαν έγγραφο της Εισαγγελίας για συμπληρωματική εξέταση στοιχείων».

«Παρότι δεν υπάρχει κανένα τυπικό κώλυμα και επειδή ο έλεγχος είναι αδύνατο χρονικά να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, είναι ξεκάθαρο ότι, παρά την κατάρρευση των δήθεν καταγγελιών, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, θα επιμείνουν στα fake news, στα ψέματα και τις συκοφαντίες», υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Και γι’ αυτό το λόγο, αφού τόνισε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024