Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άννα Κουρή: Η απώλεια της Τερέζ, η μητέρα της, οι ρόλοι

Άννα Κουρή: Η απώλεια της Τερέζ, η μητέρα της, οι ρόλοι

Η ηθοποιός μιλά για την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή της.

Για την παιδική της ηλικία, την καριέρα της αλλά και τον ρόλο ως Βάνα Δάγκα στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» μίλησε η ηθοποιός, Άννα Κουρή.

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη ήθελε να ανέβει σε αερόστατο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Έχω περάσει περιόδους ανεργίας

Στη συνέχεια δήλωσε πως ο ρόλος της στη σειρά του Χάρη Ρώμα «Οι Μεν και οι Δεν» τη στοίχειωσε: «Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε αυτό [ο ρόλος της Βάνας], ο κόσμος με είχε δει και σε διαφορετικά πράγματα όμως στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα».

 Κλείνοντας, η Άννα Κουρή μίλησε για την απώλεια της Τερέζ, της σκυλίτσας της, που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό στην εν λόγω σειρά.

«Στα γυρίσματα, όταν η σκηνοθέτης έλεγε στοπ, πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της και περίμενε την επόμενη σκηνή. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024