Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Νέο αίτημα για αποφυλάκιση - «Ο Παντσέρι δέχτηκε να πει ψέματα εναντίον της με αντάλλαγμα»

Εύα Καϊλή: Νέο αίτημα για αποφυλάκιση – «Ο Παντσέρι δέχτηκε να πει ψέματα εναντίον της με αντάλλαγμα»

Η Εύα Καϊλή θα μάθει την ερχόμενη Πέμπτη αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου θα μάθει η Εύα Καϊλή αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για το διαβόητο σκάνδαλο του Qatargate. Αναλυτικότερα, η ευρωβουλευτής θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, με την ίδια να συνεχίζει να δηλώνει αθώα για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια», δηλώνει η πρώην πλέον αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου μετά την αποπομπή της.

Νέα «βέλη» στον Παντσέρι από τον δικηγόρο της Καϊλή

Νέα «πυρά» κατά του «εγκεφάλου» του Qatargate, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, Αντόνιο Παντσέρι εξαπέλυσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσερι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της», δήλωσε ο συνήγορος της προφυλακισμένης ευρωβουλευτή στον Ant1.

«Η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κ. Καϊλή», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός φυλακής με «βραχιολάκι» βρίσκεται και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και στενός συνεργάτης του Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Οι δύο παλιοί συνεργάτες φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τις Αρχές του Βελγίου με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση τους με όρους, αλλά και μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση στη δίκη που θα ακολουθήσει.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024