Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες που τρώνε - Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο φως

Survivor All Star: Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες που τρώνε – Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο φως

Τα κλιπ που τους «καίνε» και οι αποφάσεις για το μέλλον τους...

Πολλή πείνα έχει πέσει στο φετινό Survivor και οι παίκτες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν λίγο φαγητό είτε αγοράζοντας τροφή από ντόπιους είτε τρώγοντας από σκουπίδια είτε κλέβοντας.

Φυσικά, με τις πράξεις τους αυτές παραβιάζουν τους κανόνες και κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Έτσι, η μία αποβολή διαδέχεται την άλλη, με τους παίκτες να αποχαιρετούν τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Μετά την Αφροδίτη Σκαφιδά και το βίντεο που διέρρευσε στο οποίο φαίνεται να τρώει κρυφά φαγητό που της έδωσε ντόπιος, ένα νέο κλιπ έρχεται στο φως της δημοσιότητες με τρεις παίκτες αυτή τη φορά να τρώνε από τα σκουπίδια.

Σε αυτό διακρίνεται ο Γιώργος Ασημακόπουλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος να τρώνε μέσα από τους κάδους σκουπιδιών, βγάζοντας μέσα από τις σακούλες μέρη γευμάτων που πετάχτηκαν και δεν είχαν φαγωθεί.

Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για αποφάγια ή κρυμμένα φαγητά που τους αφήνουν οι ντόπιοι ύστερα από συνεννόηση. Το σίγουρο όμως είναι ότι παραβιάζουν τους κανονισμούς και ο Ατζούν έχει γίνει έξαλλος.

Το βίντεο που τους «καίει»

Τι λένε τα spoilers για τη Σκαφίδα

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη Σκαφίδα ετοιμάζει βαλίτσα για Ελλάδα. Ο Ατζούν εξέτασε όλα τα δεδομένα και αποφάσισε ότι δεν έχει τα περιθώρια να πάρει άλλη απόφαση, πέρα απ’ το να αποβάλλει την παίκτρια από το παιχνίδι επειδή έφαγε κρυφά.

Θα οδηγηθεί λοιπόν στο ξενοδοχείο μετά το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, με τον ίδιο τον Ατζούν να ανακοινώνει, στο αυριανό συμβούλιο, την απόφαση της παραγωγής. Έτσι, οι κόκκινοι θα χάσουν ένα παίκτη τους ενώ αυτή θα είναι η πέμπτη κατά σειρά αποβολή του φετινού Survivor.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024