Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Spike: Ο νέος ψηφιακός «φίλος» της βρετανικής φίρμας

ΜΙΝΙ Spike: Ο νέος ψηφιακός «φίλος» της βρετανικής φίρμας

H βρετανική φίρμα δίνει μια γεύση από το νέο της στρογγυλό infotainment και κυρίως του νέου της ψηφιακού βοηθού ο οποίος παίρνει την χαριτωμένη μορφή ενός αγγλικού μπουλντόγκ

H ΜΙΝΙ ετοιμάζεται για μια σειρά από λανσαρίσματα τα οποία θα σηματοδοτήσουν κατά κάποιο τρόπο την εκκίνηση μιας -ακόμα- νέας εποχής της και στα οποία, αρχικά περιλαμβάνονται το νέο MINI Cooper σε «συμβατική» όσο και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση, το νέο και μεγαλύτερο σε μέγεθος Countryman που θα ακολουθήσει την ίδια λογική σε ό,τι αφορά την πολλαπλότητα των εκδόσεων καθώς και ένα νέο, μικρότερο crossover, το Aceman που έχει συστηθεί μέσω ενός ομώνυμου concept.

H MINI έχει δώσει στη δημοσιότητα teaser και στοιχεία για τα δύο πρώτα μοντέλα και πλέον, ρίχνει λίγο παραπάνω φως στο τρίτο, ανακοινώνοντας ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το εσωτερικό του και συγκεκριμένα για το νέο ψηφιακό βοηθό ο οποίος θα αποτελεί μέρος του αναβαθμισμένου και ανανεωμένου infotainment που θα φιλοξενείται σε μια στρογγυλή, χωρίς πλαίσιο, οθόνης αφής.

Ο βοηθός θα πάρει την μορφή ενός animated αγγλικού μπουλντόγκ ονόματι Mini Spike και σύμφωνα με τις συστάσεις θα παρέχει την συνδρομή του, καθοδηγώντας τους χρήστες στις νέες λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ή απαντώντας στις ερωτήσεις του.

Προς το παρόν η MΙΝΙ έχει δώσει στη δημοσιότητα λίγα στιγμιότυπα από τoν Mini Spike για τον οποίο θα μάθουμε περισσότερα στην προσεχή έκθεση της Σαγκάης όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, αρχικά ως γλυπτό. Αυτό που θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι η ΜΙΝΙ θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το επίμαχο infotainment το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο στρογγυλού σχήματος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Να σημειωθεί ότι το νέο infotainment θα αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων των νέων ΜΙΝΙ, κάτι που σημαίνει ότι θα εφοδιάζει τόσο το νέο Cooper όσο και το Countryman πριν φυσικά κάνει την εμφάνισή του και στο Aceman.

Για την ιστορία το αγγλικό μπουλντόγκ, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην ιστορία της ΜΙΝΙ καθώς η βρετανογενής φίρμα το είχε παρουσιάσει εν είδει μασκότ το 2001 και πλέον, με την πρόοδο της ψηφιακής τεχνολογίας, δείχνει να βρήκε ένα νέο ιδανικό ρόλο.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024