
ΑΕΚ – Αρης: Τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία και Ιτούρμπε και οι ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου (vids)
Δείτε το πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Αρη, την ισοφάριση του Ιτούρμπε, αλλά και όλες τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αρη στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-1.
Η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, αλλά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Ιτούρμπε.
Ο Διαμαντόπουλος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ετέμπο στον Ελίασον και ο Λιβάι Γκαρσία από την άσπρη βούλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Στο 45+1’ ο Πάλμα σούταρε δυνατά, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη, ο Ιτούρμπε πετάχτηκε στην πλάτη του Χατζισαφί, πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
- ΠΑΣΟΚ: Οι «μεταγραφές», ο Τσίπρας και οι ανεξαρτητοποιήσεις
- Δράμα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους – 41 κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Σπάνια πανομοιότυπα τετράδυμα γεννήθηκαν στην Αυστραλία – Η έκπληξη της γιατρού
- Greece Faces First Major Heatwave of the Year as Temperatures Approach 43°C
- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026


