Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία συνεχίζεται, με την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Ατρόμητος έμεινε ισόπαλος 1-1, εντός έδρας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες έχουν την άτυπη πρωτιά στον πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ οι Ηπειρώτες έφτασαν τους 24 πόντους.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία, στο «Γεντί Κουλέ» παίζοντας εξαιρετικά και επικρατώντας με το ευρύ 4-1. Έτσι οι Κρητικοί ανέβηκαν στους 33 βαθμούς, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στους 13 πόντους και την επικίνδυνη ζώνη.

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0 εκτός έδρας. Οι Βοιωτοί έτσι μπορεί να παραμένουν στην τελευταία θέση όμως τους 22 πόντους και μείωσαν στον έναν από την προτελευταία Λαμία, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 28 βαθμούς.

Τέλος, ο Ιωνικός πήρε με τη σειρά του θετικό αποτέλεσμα νικώντας τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0. Οι Νικαιώτες είναι πλέον στους 24 πόντους, έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Αγρινιώτες έμειναν στους 29 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία: