Σεπόλια: Πανό αλληλεγγύης στη 12χρονη στην Ακρόπολη – Προσαγωγές διαδηλωτών
Πανό στην Ακρόπολη ανάρτησαν διαδηλωτές για συμπαράσταση στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια.
Πανό αλληλεγγύης στην Ακρόπολη ανάρτησαν διαδηλωτές από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια.
Το πανό έγραφε: «GR STATE MAFIA HUMAN TRAFFICKING».
Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν: «Στα φώτα και τη λάμψη της τουριστικής σεζόν που ξεκινάει ανεβαίνουμε στο «λίκνο του πολιτισμού» για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, τον Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία.
Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για τη φροντίδα της επιζώσας, τη φύλαξη της, την ψυχοκοινωνική της στήριξη είναι τόσο απούσα που κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι το Κράτος όχι απλά συγκαλύπτει αλλά περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν».
Δείτε βίντεο από την Ακρόπολη
Έγιναν τέσσερις προσαγωγές
Μετά τη δράση στην Ακρόπολη, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Ακολούθησε διαμαρτυρία έξω από το Α.Τ. Ακρόπολης για να αφεθούν ελεύθεροι.

- Θεσσαλονίκη: Μαχαιριά στην καρδιά προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει ζημιά και στη ΔΕΘ και στην πόλη
- Πιερία: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση αγέλης σκύλων σε τουρίστρια – Παραμένει στη ΜΕΘ η 61χρονη
- Στο «κόλπο» για τον Ράιτ και ο Παναθηναϊκός – Η… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα
- Ο Banksy αποκαλύφθηκε: Το τέλος της ανωνυμίας στην Ουκρανία, τα δικαστικά έγγραφα, οι Massive Attack – Έρευνα Reuters
- Οι κατώτατοι μισθοί στην ΕΕ για το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442