Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα πούλησε το παιδί της μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Τέξας

Μητέρα πούλησε το παιδί της μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Τέξας

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού που πούλησε το εξάχρονο παιδί τους σε σούπερ μάρκετ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση ενός εξάχρονου αγοριού του οποίου η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το πούλησε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Τέξας επειδή ήταν «δαιμονισμένο»

Οι αμερικανικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι  το αγόρι είναι νεκρό ενώ έχουν έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της μητέρας και του πατριού του.

Το αγόρι είχε μία μορφή αναπηρίας, κάποιο πρόβλημα στους πνεύμονες, όπως αναφέρει η Daily Mail. H μητέρα του αγοριού και ο πατριός του δεν βρίσκονται πλέον σε αμερικανικό έδαφος αλλά έχουν βρει καταφύγιο στην Ινδία μαζί με τα άλλα έξι παιδιά τους.

Το παιδί ήταν βρώμικο και υποσιτισμένο

Η εξαφάνιση του μικρού Noel Rodriguez-Alvarez δηλώθηκε στις 20 Μαρτίου. Την τελευταία φορά που οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τον Noel ήταν τον Οκτώβριο του 2022. Το παιδί ήταν βρώμικο και υποσιτισμένο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους.

Η μητέρα του μικρού αγοριού Cindy Rodriguez-Singh, που λάμβανε κρατικά επιδόματα λόγω της αναπηρίας του παιδιού της, είχε σταματήσει τους τελευταίους μήνες να επισκέπτεται τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η Cindy Rodriguez-Singh αμελούσε συστηματικά την φροντίδα του Noel. Επιπλέον, είχε πει στη μητέρα της ότι ο μικρός είναι «δαιμονισμένος» και γι’ αυτό πίστευε πως θα έβλαπτε τα υπόλοιπα παιδιά της.

Η μητέρα και ο πατριός του αγοριού, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

Ο αρχηγός της αστυνομίας  δήλωσε ότι οι αρχές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι το αγοράκι είναι νεκρό και για το λόγο αυτό, η έρευνα έχει στραφεί πλέον στον εντοπισμό του πτώματός του. «Καταλαβαίνω ότι αυτή δεν είναι η είδηση ​​για την οποία όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024