Την ώρα που τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει Μπαρτσελόνα πληθαίνουν καθημερινά, ο Λιονέλ Μέσι είδε δύο άτομα να προσπαθούν να εισβάλλουν στη βίλα του στη Βαρκελώνη.
Δεν κατάφεραν τίποτα
Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν τη βίλα του Αργεντινού σούπερ σταρ πηδώντας στον κήπο από την εξωτερική περίφραξη κι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι από το μπαλκόνι και την πόρτα του γκαράζ.
Ωστόσο η προσπάθεια τους στέφθηκε με αποτυχία με τους δύο διαρρήκτες να αποχωρούν χωρίς να πάρουν τίποτα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.