Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διάρρηξη στο Δημαρχείο Κομοτηνής

Διάρρηξη στο Δημαρχείο Κομοτηνής

Οι διαρρήκτες του Δημαρχείου Κομοτηνής αφού κατανάλωσαν φαγώσιμα από το κυλικείο του Δημαρχείου, προκάλεσαν ζημιές σε πόρτες και συρτάρια και αποχώρησαν.

Ξημερώματα της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023, τρία άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανήλικα, έσπασαν την κλειδαριά της αλουμινένιας πόρτας στο Δημαρχείο Κομοτηνής και εισέβαλλαν στο χώρο.

Οι φερόμενοι ως δράστες, που οι πληροφορίες λένε ότι συνελήφθησαν 3 ώρες αργότερα στη περιοχή του Ίασμου, όταν κοιμόντουσαν σε ένα αυτοκίνητο, δεν αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας από το Δημαρχείο Κομοτηνής, εκτός ενός σκληρού δίσκου και ενός φορητού υπολογιστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φερόμενοι ως δράστες της διάρρηξης, κατανάλωσαν τρόφιμα και αναψυκτικά από το κυλικείο του Δήμου και εν συνεχεία έσπασαν τις πόρτες των γραφείων των αντιδημάρχων και παραβίασαν τα συρτάρια τους.

Χρήματα δεν υπήρχαν πουθενά στο χώρο, αφού ο Δήμος Κομοτηνής έχει φροντίσει να έχει χρηματοκιβώτιο στο Δημαρχείο το οποίο δεν επιχειρήθηκε να παραβιαστεί όπως πληροφορούμαστε.

Συναγερμός δεν υπήρχε στο Δημαρχείο, αφού όπως μας λένε άνθρωποι που εργάζονται εκεί, αυτό που συνέβη ήταν πρωτόγνωρο γεγονός για τον Δήμο.

Συναγερμό έχει μόνο το data room στο Δημαρχείο, του οποίου τη σειρήνα έσπασαν και έκοψαν και το καλώδιο.

Σύμφωνα με πηγές, ο Δήμος που ενεργοποιήθηκε άμεσα ενημερώνοντας την αστυνομία για το γεγονός, θα προβεί σε εγκατάσταση συστήματος συναγερμού αλλά και καμερών ασφαλείας όπου προβλέπεται από τον νόμο.

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024