Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηλικιωμένου ζευγαριού από το γιο τους

Εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηλικιωμένου ζευγαριού από το γιο τους

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Εισαγγελική έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της συγκλονιστικής σκηνής που ζευγάρι ηλικιωμένων πέφτει θύμα άγριας κακοποίησης από το ίδιο τους το παιδί διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Μετά το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή ( Live News), πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού επισκέφθηκαν χθες τον εισαγγελία και επιβεβαίωσαν προφορικά ότι είναι αληθινά τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στο οπτικό υλικό με το γιο να εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας να του δώσουν χρήματα.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε την άμεση αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αντώνη Ελευθεριάνου, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αναθέτοντας τη διερεύνηση της υπόθεσης που έχει αγγίξει το σύνολο της κοινωνίας στη συνάδελφο του εισαγγελέα πρωτοδικών Μαρία Καραμανώλη.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές από το χώρο της δικαιοσύνης επισημαίνουν ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν τίθεται ζήτημα για την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας (σύλληψη δηλαδή του ή των δραστών) καθώς και οι καταγγέλλοντες είπαν στον εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2022.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταγγέλλοντες επιβεβαίωσαν ότι υπήρχαν πολλά ανάλογα περιστατικά βίας και πριν από τον Ιούνιο για τα οποία είναι ενημερωμένο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Για το λόγο αυτό η εισαγγελική λειτουργός η οποία ανέλαβε το χειρισμό της υπόθεσης αναμένεται να αναζητήσει τις παλαιότερες καταγγελίες κι αν αυτές εκκρεμούν, θα συσχετιστούν με την καινούργια έρευνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024