Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» στο αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» στο αποψινό επεισόδιο

Κανείς δεν το περίμενε!

Λίγο πριν την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor, στην παραλία των Κόκκινων υπάρχουν εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχει παράπονα από τους συμπαίκτες του και τη στάση τους απέναντί του.

Ωστόσο και οι δυο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους και διεκδικούν το έπαθλο φαγητού στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας, με τους Μπλε να θέλουν πιο πολύ από ποτέ να σπάσουν το σερί ηττών. Θα τα καταφέρουν;

Για έναν από τους τέσσερις υποψήφιους της μπλε ομάδας θα είναι η τελευταία μέρα στο νησί. Ποιος θα αποχωρήσει στο Συμβούλιο από το Survivor All Star; Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σπύρος Μαρτίκας ή η Ρία Κολοβού;

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα οποία όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η αποψινή αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας, καθώς η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor , θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι καβγάδες που δημιούργησε στον Άγιο Δομίνικο κι οι συνεχείς εντάσεις που προκάλεσε, από ό,τι φαίνεται οδήγησαν το τηλεοπτικό κοινό στο να μην την στηρίξει αυτήν την φορά.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την προβολή του αποψινού επεισοδίου για να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθεί η αποχώρηση ή όχι.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024