
Χειρουργείο για τη Ναταλία Γερμανού – Τι έπαθε η παρουσιάστρια
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού. Τα μηνύματα που ανέβασε στα social media.
Στο τραπέζι του χειρουργείου βρέθηκε πριν από λίγες ώρες η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι υποβλήθηκε σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι.
«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος, ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.
Το ευχαριστώ από τη Ναταλία Γερμανού
«Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη» έγραψε επίσης η Ναταλία Γερμανού στον λογαριασμό της στο Twitter.
Τελικά η Παμμακάριστος είναι απ τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα,πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα απ την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη.
— Natalia Germanou (@nataliagermanou) April 6, 2023
- ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για το παγκόσμιο χρέος – Θα φτάσει στο 100% το 2029
- Νίκολιτς: «Πρέπει να έχουμε πίστη, υπομονή και ενέργεια κόντρα στη Ράγιο»
- Τελεσίγραφο Πούτιν σε κορυφαίους αξιωματούχους του: «Οι προβλέψεις σας απέτυχαν, αλλάξτε ρότα!»
- Η ιστορία του 82χρονου που αγάπησε δύο ανθρώπους: τον Σινάτρα και τη σύζυγό του
- Συνελήφθη γιατρός που διακινούσε ιατρικές συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών δισκίων στην Ομόνοια
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλήσει για αξιοκρατία – Ο Λαζαρίδης είναι η κορυφή του παγόβουνου




