Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο περιζήτητος Μάρκο Σίλβα

Ο περιζήτητος Μάρκο Σίλβα

Ένα μικρό χαμό προκαλεί εσχάτως ο Μάρκο Σίλβα στην Αγγλία με σπουδαίες ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό τόσο η Τότεναμ όσο και η Τσέλσι προσφάτως απέλυσαν τους τεχνικούς τους και βρίσκονται σε αναζήτηση νέου. Η μεν Τότεναμ έλυσε το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε η δε Τσέλσι, αυτό του Γκράχαμ Πότερ.

Πολύς ντόρος λοιπόν γίνεται για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους. Η μεν Τσέλσι λέγεται πως έχει βάλει στα ραντάρ της τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Η δε Τότεναμ έναν δικόν μας. Τον πρώην τεχνικό μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας τα «σπιρούνια» έχουν ως στόχο τον Πορτογάλο τεχνικό αλλά και τους Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον) και Τόμας Φρανκ (Μπρέντφορντ).

Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο, αρκετοί τεχνικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι καθώς πέραν από τον Νάγκελσμαν, υπάρχουν, οι, Λουίς Ενρίκε, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ζινεντίν Ζιντάν όμως, με τον ανταγωνισμό της Τσέλσι, ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, κοιτάζει περισσότερο προς τους Σίλβα και Ντε Τζέρμπι, με τον Πορτογάλο να προκρίνεται.

Ο λόγος;

Αρχικά η μεγάλη του εμπειρία από Αγγλία και από Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σίλβα εκτός της Φούλαμ, έχει περάσει από τον πάγκο των, Χαλ, Γουότφορντ, Έβερτον.

Η Φούλαμ μάλιστα, αυτή τη στιγμή με τον ανταγωνισμό στην Αγγλία να είναι τεράστιος, είναι στη 10η θέση με 39 βαθμούς, ωστόσο μαζί με την Τσέλσι κυνηγάει μία θέση στο Europa Conference League και με 10 αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μπορεί κάλλιστα να την πάρει.

Εκτός αυτού ο Σίλβα που βρίσκεται στον πάγκο της Φούλαμ από το 2021 έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Άγγλο δημοσιογράφο μάλιστα Τζακ Πιτ Μπρουκ να εξάρει την ομάδα του Πορτογάλου τονίζοντας: « Εξαιρετική επιθετικά η ομάδα με όλα τα παιδιά να δουλεύουν για το σύνολο και όχι για τον εαυτό τους και τον Σίλβα να αποδεικνύει σε αυτούς που τον αμφισβητούν  ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής».

Ο Λίβι λοιπόν όλα αυτά τα βλέπει και δεν τα παραβλέπει. Δε φαίνεται να θέλει να κυνηγήσει ονόματα όπως ο Νάγκελσμαν ή ο Ζιντάν, έτσι κι αλλιώς και ο Κόντε ήταν προπονητής με βαρύ βιογραφικό αλλά τελικώς δεν πήγε όπως υπολόγιζαν στο Λονδίνο, οπότε κοιτάζει την περίπτωση του Σίλβα πολύ ζεστά.

Το συμβόλαιο του άλλωστε λήγει σε έναν χρόνο με τη Φούλαμ, και με τις συζητήσεις να έχουν «παγώσει» για ανανέωσή του, είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν ωστόσο, μην εκπλαγείτε αν κι άλλο μεγάλο κλαμπ της Αγγλίας τελικά αφήσει τα βαρύγδουπα ονόματα και κινηθεί για τον Πορτογάλο.

Βλέπετε στην Αγγλία, αν κάτι εκτιμούν είναι η σκληρή δουλειά, κι αν μη τι άλλο ο Σίλβα δουλεύει πολύ σκληρά και εκ του αποτελέσματος φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.

ΥΓ: Είναι γεγονός ότι η Φούλαμ δε θα αφήσει έτσι εύκολα τον Σίλβα να φύγει από τον πάγκο της, ωστόσο η Τότεναμ είναι σύλλογος μεγαλύτερου βεληνεκούς και σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο τον Πορτογάλο που ναι μεν αγαπάει τη νυν του ομάδα αλλά κοιτάζει και το δικό του μέλλον…

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024