Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εν αναμονή των κατηγοριών ο Τραμπ - Το in έξω από τον Trump Tower

Εν αναμονή των κατηγοριών ο Τραμπ – Το in έξω από τον Trump Tower

Το in σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο κέντρο του Μανχάταν, λίγο πριν την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Τεταμένο είναι το κλίμα στο Μανχάταν, με κόσμο να έχει συγκεντρωθεί έξω από τον Trump Tower, αναμένοντας την προσαγωγή του Ντόναλντ Τραμπ στο δικαστήριο.

Υποστηρικτές του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκονται έξω από το κτίριο, κρατώντας αμερικανικές σημαίες και εκφράζοντας την επιθυμία τους να είναι υποψήφιος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Την ίδια ώρα, στην απέναντι πλευρά της Fifth Avenue του Μανχάταν έχουν συγκεντρωθεί άτομα που αντιδρούν στην πολιτική που εφάρμοσε ο Τραμπ όσο βρέθηκε στο Λευκό Οίκο.

Στο σημείο βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, προκειμένου να καλύψουν το γεγονός, με αρκετούς να υπογραμμίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξουν εικόνες που θα τον δείχνουν να συνοδεύεται από αστυνομικούς.

Ζήτησε αλλαγή δικαστηρίου

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία η δίκη του για τον χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Με ανάρτησή του στον ιστότοπό του, τον Truth Social, ο Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ άδικο» το γεγονός ότι θα προσαχθεί στο Μανχάταν «όπου ορισμένες περιοχές ψήφισαν 1% Ρεπουμπλικάνους» και πρότεινε να μεταφερθεί η υπόθεση στο γειτονικό Στάτεν Άιλαντ, μια «πολύ δίκαιη και ασφαλή τοποθεσία» που είναι πιο φιλικά διακείμενη προς το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Εξαπέλυσε επίσης δριμύτατη επίθεση στον «δικαστή και την οικογένειά του» που «μισούν τον Τραμπ», σχολιάζοντας ότι η κόρη του εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία της νυν αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις. «Παρωδία δίκης», καταλήγει η ανάρτηση.

Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ αναμένεται ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά την απαγγελία κατηγοριών. Ο Τραμπ θα επιστρέψει στη Φλόριντα και θα μιλήσει από την κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο, στις 03:15 της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

«Σήμερα (Τρίτη) είναι η ημέρα που ένα κυβερνών πολιτικό κόμμα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ τον κύριο αντίπαλό του χωρίς να έχει διαπράξει ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ» έγραψε ο ίδιος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε σήμερα το πρωί σε υποστηρικτές του.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024