Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπιέλ: «Τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Μπιέλ: «Τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πεπ Μπιέλ μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αλλά και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο χαρακτήρισε τελικό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (5/4, 21:00) στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ και ο Πεπ Μπιέλ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το συγκεκριμένο ματς το οποίο χαρακτήρισε τελικό.

Ο Ισπανός άσος δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το θετικό είναι ότι ο Ζοζέ Ανιγκό ήταν ήδη μέρος του κλαμπ και γνωρίζει καλά την ομάδα.

Όσα είπε ο Μπιέλ:

Για το αν σοκαρίστηκε με την παραίτηση του Μίτσελ:

«Η αλήθεια είναι πως μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα αυτή την είδηση, όμως πρέπει πάντα να σεβόμαστε τις αποφάσεις του οποιουδήποτε. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα με την αλλαγή προπονητή:

«Νομίζω πως δεν θα επηρεαστούμε πάρα πολύ γιατί ο καινούργιος προπονητής είναι κοντά μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μας βλέπει να προπονούμαστε, ξέρει τους παίκτες και γνωρίζει πολύ καλά πως λειτουργούμε όλη τη σεζόν. Δεν ξέρω ποιες είναι ίσως οι νέες ιδέες που θα χρειαστεί να αφομοιώσουμε, ωστόσο νομίζω πως έχουμε ένα δεμένο σύνολο εδώ και αρκετό καιρό και δε νομίζω να δούμε μεγάλες αλλαγές».

Για το μάθημα που τους έδωσε το ματς με τον Άρη:

«Το μάθημα αυτό το γνωρίζαμε ήδη γιατί μας είχε ξανασυμβεί. Ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε κάποιο παιχνίδι και να χαλαρώνεις. Εμείς χαλαρώσαμε για 10 λεπτά και είδαμε τι έγινε. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και δεχθήκαμε δύο γκολ. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως ήμασταν πολύ καλοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι θα πρέπει να είμαστε πάντα. Είμαστε μια ομάδα δυνατή, έχουμε ικανότητες και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα πρέπει να τα βλέπουμε ως τελικούς γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς και χρειαζόμαστε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Επομένως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, σαν τελικούς».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024