Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βullying στο Αρσάκειο: Καταγγελίες για μαχαίρια στο σχολείο

Βullying στο Αρσάκειο: Καταγγελίες για μαχαίρια στο σχολείο

Μία μητέρα κατήγγειλε πως κυκλοφορούν μαχαίρια από κάποιους μέσα στο σχολείο

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό εκφοβισμού ενός 15χρονου από συμμαθητές του στο Αρσάκειο. Την Παρασκευή (30/3) έξι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου περικύκλωσαν, ακινητοποίησαν και έδεσαν με πετονιά το λαιμό και έπειτα ολόκληρο το σώμα του 15χρονου συμμαθητή τους.

Μάλιστα, οι καθηγητές δεν είδαν τίποτα άλλο παρά ένα απλό «παιχνίδι» πίσω από το περιστατικό εκφοβισμού που δέχτηκε ο 15χρονος. Η μητέρα μαθήτριας του σχολείου που μετέφερε όσα ειπώθηκαν στις σχολικές αίθουσες του σχολείου λίγες μέρες μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό.

«Τα παιδιά φοβούνται γιατί πάνε και τους απειλούν»

Μητέρα μαθήτριας από το Αρσάκειο μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 λέγοντας πως δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από το σχολείο, παρά μόνο μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία, σύμφωνα με την ίδια, είχαν απαγορεύσει τα σχόλια. Η μητέρα τόνισε πως οι δάσκαλοι είπαν στα παιδιά ότι ήταν ένα «παιχνίδι» αυτό που έγινε μεταξύ μαθητών του γυμνασίου και να μην αναστατώνονται, καθώς δεν έγινε τίποτα.

Η ίδια ανέφερε πως στη γιορτή της 25ης Μαρτίου ο κ. Μπαμπινιώτης – πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας – «κούνησε το δάχτυλο στους γονείς» λέγοντας να μην είναι υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σχετικά με το bullying και τους διαβεβαίωσε πως το σχολείο είναι εδώ για να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα.

Η μητέρα σημείωσε πως οι μαθητές που συμμετείχαν στο περιστατικό bullying, πήγαν κανονικά στο μάθημα τη Δευτέρα, ενώ υπογράμμισε ότι γίνονται συχνά τέτοια περιστατικά στο σχολείο. Τέλος, η ίδια κατήγγειλε πως υπάρχει μαθητής στο Αρσάκειο του Ψυχικού που κυκλοφορεί με μαχαίρι πεταλούδα και εκβιάζει τα παιδιά. «Τα παιδιά φοβούνται γιατί πάνε και τους απειλούν», συμπλήρωσε.

Τι είπε η μητέρα

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024