Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Clio: Ψήφος εμπιστοσύνης

Renault Clio: Ψήφος εμπιστοσύνης

Η γαλλική φίρμα σε αντίθεση με αρκετούς ανταγωνιστές της ανανεώνει το ενδιαφέρον της για το Clio προετοιμάζοντας ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί το Ford Fiesta να μην γνωρίσει περαιτέρω συνέχεια, το μέλλον του VW Polo στην σημερινή «μορφή» του να προδιαγράφεται αμφίβολο εν όψει των αυστηρότερων προδιαγραφών Euro 7 και γενικότερα τα συμβατικής τεχνολογίας με κινητήρες εσωτερικής καύσης, μικρότερης κατηγορίας αυτοκίνητα να βρίσκονται σε ένα «απειλούμενο» καθεστώς, λόγω των συνθηκών ωστόσο -ευτυχώς- δεν συμμερίζονται όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες την συγκεκριμένη άποψη.

Στην κατηγορία όσων αντιστέκονται στο «upsizing» ανήκει και η Renault η οποία ανανεώνει την ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοφιλές Clio, ετοιμάζοντας ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία και εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης από τον φωτογραφικό φακό σε γαλλικό έδαφος.

Προς το παρόν το δοκιμαστικό πρωτότυπο καλύπτεται από επιμελές καμουφλάζ που δεν αφήνει να διαφανούν οι αλλαγές αν και προηγούμενες λήψεις έχουν αποκαλύψει, ότι αυτές θα είναι εκτεταμένες με το γαλλικό supermini να υιοθετεί εντελώς νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα LED που θα προεκτείνονται προς τα κάτω με τρόπο που θα θυμίζει DS ή Peugeot αλλά φυσικά με μια εντελώς διαφορετική αισθητική. Να σημειωθεί ότι στους νεολογισμούς του ανανεωμένου Clio θα συγκαταλέγονται και προσθήκες σε επίπεδο εξοπλιστικών επιπέδων με μία νέα και πιο σπορ προσανατολισμού έκδοση με τα διακριτικά Alpine να παίρνει θέση ως μέρος των επιλογών.

Στο πισω τμήμα θα κυριαρχούν τα εξίσου ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με το νέο προφυλακτήρα αλλά και το νέο σύστημα εξαγωγής. Βελτιώσεις αναμένονται να υλοποιηθούν και στην αθέατη πλευρά του μοντέλου με τους κινητήρες να υφίστανται βελτιώσεις σε όρους αποδοτικότητας και ισχύος. Αναμενόμενα οι πιο σημαντικές θα αφορούν την υβριδική έκδοση η οποία δεν αποκλείεται να επωφεληθεί από ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ και μια μεγαλύτερη μπαταρία που θα ευνοεί την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το ρόστερ των αλλαγών θα συμπληρώσουν στοχευμένες αλλαγές στο εσωτερικό και στον ψηφιακό εξοπλισμό με το Clio να παραλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο εφαρμογών και οθονών που θα έχουν συντελεστεί στη Renault ως το 2024 οπότε και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024