
Απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό Β’: Το αεροπλάνο της αποστολής δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη
Το αεροπλάνο της αποστολής του Παναθηναϊκού Β’ δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και επέστρεψε στην Αθήνα για να αποχωρήσει ξανά λίγο αργότερα.
Ο Παναθηναϊκός Β΄ αντιμετωπίζει τον Αλμωπό Αριδαίας αύριο (04/04) για την 18η αγωνιστική της Super League 2 με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν μια απρόσμενη ταλαιπωρία.
Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμια «Μακεδονία» και μετά από 20 λεπτά στα οποία έκανε κύκλους, επέστρεψε και πάλι στο «Ελ. Βενιζέλος».
Τελικά το αεροπλάνο του Παναθηναϊκού αναχώρησε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη εκ νέου στις 20:00.
Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Λίλο, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Λάμψιας, Βούτσας, Αθανασόπουλος, Εμπό, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Κυριόπουλος. Κρυπαράκος, Ταβάρες, Καρβούνης, Αλμπάνης, Καραμπάς, Μπιλάλ.
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]





