Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σφάχτηκαν» στον αέρα Γεωργιάδης - Ζαχαριάδης για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Γεωργιάδης – Ζαχαριάδης για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη

Βαριές κουβέντες

Για μια ακόμη φορά Γεωργιάδης – Ζαχαριάδης «σφάχτηκαν» στον αέρα.

Αιτία ο υποψήφιος -πλέον- του ΣΥΡΙΖΑ Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ευρέως γνωστός ως Μιθριδάτης του μουσικού συγκροτήματος «Ημισκούμπρια».

Εκτός από τον Μιθριδάτη οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για την οικονομία, την ακρίβεια, αλλά και τα ακίνητα Ραγκούση και Μητσοτάκη.

Για την ακρίβεια

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρχουν νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «το πρώτο τρίμηνο του 2023 η ελληνική οικονομία παρουσίασε πρωτοφανή υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και το 2022 έκλεισε τελικά με πρωτοφανή πλεόνασμα για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η Κυβέρνηση να ασκήσει την κοινωνική της πολιτική με νέα μέτρα τα οποία αν και όταν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους».

Ο κ. Ζαχαριάδης από την πλευρά του διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν «αφού η οικονομία πηγαίνει τόσο καλά τα χρήματα των πολιτών να τελειώνουν στα μισά του μήνα και να υποφέρει», ενώ κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «πρωτοφανή αδράνεια απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις».

Για τα ακίνητα Ραγούση – Μητσοτάκη

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αντιπαράθεση και για το θέμα με τα ακίνητα του κ. Ραγκούση και του κ. Μητσοτάκη σε Πάρο και Τήνο αντίστοιχα. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «εκτιμώ πως το θέμα του κ. Ραγκούση θα έχει και συνέχεια» ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την αίσθηση ότι καλύπτει πλήρως τον κ. Ραγκούση.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι η στήριξη προς τον κ. Ραγκούση «είναι απόλυτη και κατηγορηματική» και παρέπεμψε σε δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη που έκανε λόγο για «ανοησίες» ερωτηθείσα σχετικά.

Για τον Μιθριδάτη

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Ζαχαριάδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής ειδησεογραφίας, όπως η υποψηφιότητα Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επέκρινε τον ράπερ για «ομοφοβικές, σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από τα ψηφοδέλτια. «Πρόκειται για έναν άνθρωπος ο οποίος έχει γράψει ότι όλες οι γυναίκες, οι μανάδες σας, οι κόρες σας, οι αδερφές σας είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες».

Ο κ. Ζαχαριάδης κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης για σεξιστικό λόγο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024