Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: «Πάγωσαν» με την ανακοίνωση της Καραβάτου - «Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή»

My Style Rocks: «Πάγωσαν» με την ανακοίνωση της Καραβάτου – «Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή»

Τι συνέβη;

Χαμός επικράτησε σε ακόμα ένα επεισόδιο του My Style Rocks, αφού πρώτα Στέλιος Κουδουνάρης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου «σκοτώθηκαν» με διαγωνιζόμενη που τους είπε ψέματα έφτασε η στιγμή στο σημερινό επεισόδιο να ανακοινωθεί η παίκτρια που κέρδισε, αλλά και εκείνη που αποχωρεί.

Η Κατερίνα Καραβάτου, όμως, θέλησε να διακόψει τη διαδικασία και να κάνει μία ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στις παίκτριες, αλλά και στους κριτές, πως δεν θα υπάρχει αποχώρηση αυτή τη φορά, λόγω πολλών απουσιών, ωστόσο υπάρχει μία ακόμη ανατροπή.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks

«Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή για την οποία σας μίλησα στην αρχή του επεισοδίου, αλλά σας είπα ότι θα τα πούμε αργότερα. Θέλω να πούμε το εξής. Έχουμε την απουσία της Ευδοκίας μας, έχουμε την απουσία της Σελένης μας και έχουμε και την απουσία της Ειρήνης Παπαβασιλείου, η οποία ναι μεν έχει διαγωνιστεί για το μισό της εβδομάδας, όμως τελικά δεν μπόρεσε, παρόλο που πιστεύαμε και ελπίζαμε, δεν μπόρεσε να είναι σήμερα στο Gala. Επειδή, λοιπόν, έχουμε αυτές τις 3 πολύ σημαντικές απουσίες, σήμερα δεν θα υπάρξει αποχώρηση» είπε αρχικά.

«Ωστόσο η βαθμολογία σας και όλη η απόδοσή σας παραμένει και είναι, όπως πάντα, πάρα πολύ σημαντική. Κι αυτό σημαίνει το εξής. Θα έχουμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι 3 κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, αυτές οι 3 όποιες και να είναι, θα έχουν ένα πέναλτι στο επόμενο Gala. Το πέναλτι αυτό είναι τρεις βαθμοί. Αυτοί οι βαθμοί θα αφαιρεθούν, όπως είπα, στο επόμενο Gala. Αυτή η διαδικασία θα περιλαμβάνει, αφού έχει λήξει και η ασυλία, και την Πόπη και την Ευτυχία, όπως βεβαίως και την Ειρήνη Παπαβασιλείου».

Δείτε όσα συνέβησαν

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024