Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συναυλία γνωστού τράπερ στην Κρήτη και η καταγγελία για βιασμό - Οι έρευνες της Αστυνομίας

Η συναυλία γνωστού τράπερ στην Κρήτη και η καταγγελία για βιασμό – Οι έρευνες της Αστυνομίας

Πληροφορίες από το Ηράκλειο αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες έρευνες της Αστυνομίας στην Κρήτη μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί εκ των οποίων ο ένας γνωστός τράπερ που είχε πάει στο νησί για συναυλία.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα στο Ηράκλειο λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου μετά από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της νεαρής κοπέλας.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με το Goodnet η νεαρή κοπέλα προσήλθε το πρωί, συνοδευόμενη από φίλους της στην ασφάλεια, όπου ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άτομα την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 19χρονη το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν σε κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν έλθει στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους.

Φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης.

Την παρέσυραν στο ξενοδοχείο

Κατά την καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης.

Μετά από χρήση κάνναβης, η 19χρονη φέρεται να έχασε την δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις τουλάχιστον να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Το τι έπραξε ο τρίτος εκ των ανδρών ελέγχεται.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις και έχουν καταλήξει σε τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων αναζητούνται καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο ένας συνελήφθη ενώ πήγαινε στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να αναχωρήσει από Κρήτη.

Η κοπέλα έχει ήδη δει ψυχολόγο, προκειμένου να μπορεί να διαχειριστεί ό,τι συνέβη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024