
Ρένα Κουμιώτη: Η εμφάνιση στους «Δυο ξένους» το 1998
Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε βρεθεί προσκεκλημένη στην πρωινή εκπομπή της Μαρίνας τραγουδώντας τις επιτυχίες της.
H τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ των επιτυχιών που είχε στο ενεργητικό της είχε εμφανιστεί το 1998 ως guest στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι» των Ρήγα-Αποστόλου
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου είχε ερμηνεύσει δύο από τις μεγάλες της επιτυχίες «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» και «Αγαπιόμασταν», ως καλεσμένη της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια).

Θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης τραγουδίστριας
Ο θάνατος της Ρένας Κουμιώτη έγινε γνωστός μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Facebook.
«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Εφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία “εφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ..Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες», αναφέρεται στην ανάρτηση.
- Φωτιά στα Σπάτα: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς
- Μεξικό: Νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στις αρχές Ιουνίου – Η στιγμή που ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά






