Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Έφη Πίκουλα μιλά για αήθη και χυδαία συμπεριφορά του Λιάνη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Έφη Πίκουλα μιλά για αήθη και χυδαία συμπεριφορά του Λιάνη

Ο Γιώργος Λιάνης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι αντιδράσεις πολλές από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κινείται νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη μετά την συνέντευξή του για την σχέση με την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα μίλησε στο MEGA «Καλημέρα» για την δήλωση του Γιώργου Λιάνη χαρακτηρίζοντάς την χυδαία.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη στην εκπομπή «Τετ α τετ», με τον δημοσιογράφο να μιλά για την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Από εκείνη την ημέρα, ο Γιώργος Λιάνης δέχεται έντονη κριτική για τις δημόσιες δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού δήλωσε πως αισθάνεται προσβεβλημένος από τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάνη.

«Μια συγγνώμη δεν θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου. Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης, δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά και εμένα, προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάνη

«Από το 1970 έως σήμερα σε πάνω από 20 συνεντεύξεις μαζί της, μιλώ με αγάπη και σεβασμό χωρίς θράσος, αλλά με θάρρος για όλα. Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου γι’ αυτό το πρόσωπο δεν υπολείπεται της δίκης σας», ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης.

«Έπρεπε να δοθεί συνέχεια στο σίριαλ που παιζόταν εκείνες τις μέρες σε μια άλλη υπόθεση», πρόσθεσε.

Έφη Πίκουλα: «Άηθες και χυδαίο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης»

Η Έφη Πίκουλα, μίλησε στο MEGA σχολίασε την στάση του Γιώργου Λιάνη.

«Ξέρω ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας τιμούσαν τους νεκρούς. Αυτό το γεγονός προκαλεί μόνο οργή, θα ήθελα να απαντήσω με μία ερώτηση στον κύριο που λέγεται Λιάνης. Εάν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Άρα η τωρινή του συμπεριφορά μόνο αήθης και χυδαία. Προσβάλλει την ίδια και κατ΄επέκταση τον γιο της», είπε αρχικά η ηθοποιός και σύζυγος του Τάκη Βουγιουκλάκη.

«Ο κύριος αυτός δεν θα έλεγε τίποτα, οποιοσδήποτε δεν θα έλεγε κάτι, θα σεβόταν εδώ δεν υπάρχει σεβασμός. Μιλώντας θα έπρεπε να σεβαστεί ότι έχει έναν γιο που έχει περάσει δύσκολα, δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά. Άλλη η δύναμη της τηλεόρασης και άλλη η δύναμη του τύπου εδώ και χρόνια. Δεν γνώριζα για όλα αυτά και γι’ αυτά που γράφει στο βιβλίο του. Το θέμα είναι ότι δε λες τίποτα από αυτά είναι προσωπικό αυτό, δε το αναφέρεις ποτέ αυτό. Ενοχλήθηκα και σοκαρίστηκα από όλα αυτά, είναι άηθες αυτό που έγινε», συμπλήρωσε η κ. Πίκουλα.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αλλά αν ήμουν στη θέση του αυτό θα έκανα», τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Μία αντίληψη “τροπαιοφόρου” είναι σκοταδιστική, φαλλοκρατική & προσβάλλει τις γυναίκες»

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μίλησε για την στάση του κ. Λιάνη και την μήνυση του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Ο σεβασμός και ο αυτοσεβασμός σε ένα πρόσωπο είναι στάση ζωής στα δικά μου μάτια. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, δεν ξεθωριάζει με το  πέρασμα των ετών. Ιδίως δεν το σβήνει όταν ένα άτομο φεύγει από τη ζωή. αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις εκφάνσεις. Δεν καταλογίζω δόλο και σκοπιμότητα. Το νομικό μας σύστημα προστατεύει όχι μόνο την προσβολή προσωπικότητας αλλά και την προσβολή της μνήμης νεκρού», είπε αρχικά.

«Στο ζήτημα αυτό έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης και καλώς κάνει που κινείται νομικά. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Ο πατέρας μου είναι στη γραμμή των όσων προειπα. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να σχολιάσω μία πρακτική που επαναλαμβάνεται και έχει καταστεί ένα κοινωνικό φαινόμενο. Είναι μία αντίληψη βαθιά αναχρονιστική και είναι και επικίνδυνο όταν ακούγεται από πρόσωπα που έχουν δημόσιο λόγο», τόνισε ο κ. Βουγιουκλάκης.

«Δε υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό από το να δημοσιοποιείς μονομερώς, δήθεν αληθινές, προσωπικές στιγμές και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια. Δεν έχω εκτίμηση για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί. Είναι μία πράξη εργαλειοποίησης και υποδηλώνει μία αντίληψη σκοταδιστική φαλλοκρατική και σεξιστική απέναντι στις γυναίκες. Την αντιμετωπίζει ως πράγμα και μας πάει πολύ πίσω μία αντίληψη τροπαιοφόρου», κατέληξε.

Κώστας Αρζόγλου: «Δεν μου αρέσει να μιλάει κανείς για το παρελθόν»

Ο φίλος και συμπρωταγωνιστής της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κώστας Αρζόγλου, για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη,

«Δεν μου αρέσει να μιλάει κανείς για το παρελθόν. Δεν γνώριζα ότι η Αλίκη είχε σχέση με τον Γιώργο Λιάνη. Η Αλίκη απέφευγε να μιλάει για τους ερωτικούς του δεσμούς», σχολίασε ο ηθοποιός.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024