Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασύλληπτη τραγωδία: Μοιραία βόλτα με το αερόστατο για τα γενέθλιά της - Η τελευταία selfie με την κόρη τους

Ασύλληπτη τραγωδία: Μοιραία βόλτα με το αερόστατο για τα γενέθλιά της – Η τελευταία selfie με την κόρη τους

Σοκάρουν οι εικόνες από τον τραγικό θάνατο ζευγαριού που επέβαινε σε αερόστατο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σοκάρουν οι εικόνες από τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες στα social media.

Ο 50χρονος Jose Nolasco και η 38χρονη σύζυγός του Viridiana Becerril βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν με την κόρη του Regina Itzan τυλίχθηκε στις φλόγες.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Jose Nolasco, η Viridiana Becerril και η κόρη τους Regina Itzan πόζαραν για μια οικογενειακή φωτογραφία. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία τους.

Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Πόλη του Μεξικό το Σάββατο, με το ανατριχιαστικό δυστύχημα να έχει καταγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες που ανέβασαν βίντεο στα social media.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου φαίνεται το αερόστατο να χάνει ύψος καθώς έχει τυλιχθεί στις φλόγες. O Jose Nolasco, η Virdiana Becerril και η κόρη τους Regina Itzan φαίνεται να πέφτουν ή να πηδούν από το αερόστατο για να σωθούν.

«Θεέ μου, πέφτουν άνθρωποι»

Η Regina Itzan, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αναμένεται να επιβιώσει. Φέρεται να πήδηξε από το φλεγόμενο αερόστατο και έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι μετά την πτώση της στο έδαφος. Έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Οι αναφορές για την ηλικία της Regina είναι αντικρουέμενες, με κάποια δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για 13χρονη και άλλα για 23χρονη.

«Θεέ μου, πέφτουν άνθρωποι» ακούγεται να λέει αυτόπτης μάρτυρας. Βλέπει με τα μάτια του να πέφτουν από το μοιραίο αερόστατο. Δεν είναι σαφές αν έγινε μάρτυρας της πτώσης της Regina Itzan ή του χειριστή που παραμένει αγνοούμενος.

Η μοιραία βόλτα φέρεται να ήταν έκπληξη που ετοίμασε ο Jose Nolasco με την κόρη του Regina για τα γενέθλια της συζύγου του Viridiana.

Η γιαγιά της Regina, Reyna Gloria Sarmiento, δήλωσε πως η εγγονή της δεν γνωρίζει ότι πέθαναν οι γονείς της. «Ήταν τα γενέθλια της κόρης μου Viridiana και είχαν ετοιμάσει τη βόλτα ως έκπληξη».

Η Regina νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η γιαγιά της αποκάλυψε πως είχε αγκαλιάσει τους γονείς της πριν πηδήξει στο κενό από το φλεγόμενο αερόστατο.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται καθώς αγνοείται ο πιλότος που φέρεται να επέβαινε στο μοιραίο αερόστατο που πετούσε πάνω από τον προϊστορικό ερειπωμένο χώρο του Teotihuacan. Μια αρκετά δημοφιλής περιοχή τόσο για ντόπιους όσο και για τουρίστες.

Το άτυχο ζευγάρι καταγόταν από την κοντινή Caujimalpa de Morelos. Μια πόλη σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024