Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Μπέλαμι: «Τα τελευταία χρόνια ζω σαν μελλοθάνατος»

Συγκλονίζει ο Μπέλαμι: «Τα τελευταία χρόνια ζω σαν μελλοθάνατος»

Ο πάλαι ποτέ παίκτης των Λίβερπουλ και Σίτι, Γκρεγκ Μπέλαμι, συγκλονίζει με την μαρτυρία του πως έχει χρεοκοπήσει ολικά, με την ψυχολογία του να είναι σε πολύ εύθραυστο σημείο.

Ο Γκερκ Μπέλαμι ήταν στα χρόνια του ένας πολύ καλός επιθετικός, με πέρασμα από ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Παλαίμαχος πλέον, έδωσε μια συνέντευξη στην Daily Mail που πραγματικά συγκλονίζει. Αναφέρθηκε στην ολική χρεοκοπία που υπέστη, όχι από τζόγο και ναρκωτικά όπως τόνισε, αλλά από εμπιστοσύνη σε λάθος ανθρώπους. Έδειξε να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στους νεότερους ποδοσφαιριστές ώστε να τους αφυπνίσει και να μην κάνουν τα λάθη που έκανε αυτός στο παρελθόν:

Ο Ουαλός πρώην επιθετικός σε απόσπασμα της συνέντευξης του δηλώνει:

«Τα τελευταία 5-6 χρόνια ζω σαν μελλοθάνατος. Απλά περιμένω κάποιον να μου δώσει τη λύτρωση και να με απαλλάξει από όλο αυτό, απλά περίμενα την πόρτα να χτυπήσει και κάποιος να μου πει σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα. Απλά δεν γίνεται να κοιτάξεις μπροστά. Έχασα όλα τα χρήματα που κέρδισα, δεν μπορώ να αποκτήσω ούτε σπίτι πλέον. Οικονομικά δεν έχω μέλλον, δεν μπορώ να αποκτήσω τίποτα, Έχασα τα πάντα».

Ενώ θέλοντας να γίνει πιο αναλυτικός για τις αιτίες της χρεοκοπίας του, ανέφερε: «Η ζωή μου ήταν τακτοποιημένη, δεν ήμουν ποτέ φοροφυγάς, αλλά ήμουν πραγματικά αφελής. Όλα όσα είχα, μου τα πήραν. Εάν σε συμβουλεύουν οι λάθος άνθρωποι, όλα μπορούν να καταστραφούν. Έφτασα στο σημείο να θεωρώ την οριστική μου χρεοκοπία, ανακούφιση, να τη θεωρώ ως μία ευκαιρία να ζήσω ξανά».

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι σπατάλησα όλα μου τα χρήματα στο ποτό, τον τζόγο και τα ναρκωτικά, αλλά δεν το έκανα. Ποτέ δεν άγγιξα ναρκωτικά από όταν ήμουν μικρό παιδί, μέχρι και σήμερα. Δεν τζογάρω, ποτέ δεν τζόγαρα σε τυχερά παιχνίδια αλλά βασίστηκα και τζόγαρα δυστυχώς σε λάθος ανθρώπους».

Τέλος σε μια ένδειξη αλτρουισμού και θέλησης να αποτελέσει το πάθημά του, παράδειγμα προς αποφυγή για τους νεότερους, ο Μπέλαμι απεύθυνε το εξής μήνυμα: «Θέλω όλο αυτό να είναι προειδοποίηση προς άλλους ποδοσφαιριστές, να τσεκάρουν τα πάντα και να είναι βέβαιοι πως όσοι εμπιστεύονται είναι οι κατάλληλοι. Πρέπει να είναι ενήμεροι ότι εκεί έξω είναι σαν άγρια δύση. Φτιάξτε μία ομάδα ανεξάρτητων ανθρώπων να σας συμβουλεύει και ζητήστε και μία δεύτερη γνώμη. Έζησα και έπαιξα ποδόσφαιρο σε μία περίοδο που οι ποδοσφαιριστές τα έβρισκαν όλα έτοιμα. Κάθε λογαριασμός, όλα ήταν τακτοποιημένα από τον σύλλογο και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Σε κάνει ευάλωτο, είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, γιατί κάποια μέρα οι σύλλογοι θα σταματήσουν να είναι εκεί. Θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο και θα παραμένεις ένας νέος άνδρας, ποιος θα πληρώσει τους λογαριασμούς σου μετά; Πρέπει να μάθεις να επιζείς, πρέπει να μάθεις να ζεις στον πραγματικό κόσμο».

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024