Άτυχος στάθηκε ο Σέρχι Κανός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Φάληρο. Ο Ισπανός άσος σε μία κόντρα με τον Ντουκουρέ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Μάλιστα ο 26χρονος άσος κατά την αποχώρηση του ξέσπασε σε λυγμούς στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με τον τεχνικό της ομάδας Μίτσελ και το τεχνικό επιτελείο να προσπαθούν αφενός μεν να τον παρηγορήσουν αφετέρου να καταλάβουν τι έγινε ακριβώς.
Ο Μασούρας τον αντικατέστησε, αλλά η ανησυχία ήταν έκδηλη στον πάγκο των Πειραιωτών και μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ισπανού άσου.
Ο Μασούρας τον αντικατέστησε, αλλά η ανησυχία ήταν έκδηλη στον πάγκο των Πειραιωτών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί απεικονιστικός έλεγχος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.