Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ξανάγινε…Έμεινε εκτός αποστολής λόγω Ραμαζανιού

Δεν ξανάγινε…Έμεινε εκτός αποστολής λόγω Ραμαζανιού

Απίστευτο και όμως αληθινό το γεγονός πως ο προπονητής της Ναντ άφησε εκτός αποστολής παίκτη του, που αρνήθηκε να σπάσει το Ραμαζάνι.

Περίεργα σκηνικά εξελίσσονται στην Ligue 1, με τον προπονητή της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ να αφήνει εκτός αποστολής τον αριστερό μπακ της ομάδας, Ζαουέν Χατζάν, που αρνήθηκε να σπάσει το Ραμαζάνι.

Κάθε χρόνο την περίοδο του Ραμαζανιού, πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, αφού βάσει της θρησκείας τους, τους επιτρέπεται να πίνουν νερό και να καταναλώνουν οποιαδήποτε είδους τροφή, μετά τη Δύση του ηλίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ατονεί σε τεράστιο βαθμό ο οργανισμός τους και να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Πολλοί προπονητές σέβονται τις θρησκευτικές προτιμήσεις των παικτών τους και είτε τους κρατούν στον πάγκο για να μπαίνουν μέσα σχετικά ξεκούραστοι, είτε τους βγάζουν νωρίς αλλαγή.

Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του τεχνικού της Ναντ, Κομπουαρέ, που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζαουέν Χατζάν, που αποφάσισε να μην σπάσει τη νηστεία του, τουλάχιστον τη μέρα του αγώνα για να του προσφερθούν οι απαραίτητοι ηλεκτρολύτες, για να έχει δυνάμεις.

Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν είναι η πρώτη φορά, που αφήνει εκτός αποστολής κάποιον Μουσουλμάνο παίκτη του, που αρνείται να σπάσει το Ραμαζάνι, αφού και στα χρόνια του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε προβεί σε ανάλογες ενέργειες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: « Συνάντησα όλους τους Μουσουλμάνους παίκτες της ομάδας. Συζητήσαμε. Δουλεύουμε για το καλύτερο και συχνά αυτό συμβαίνει. Θέλουμε να παίζουν κάθε σαββατοκύριακο οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024