Ακόμη μια «μονομαχία» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βάφτηκε με ερυθρόλευκο χρώμα, με τους Πειραιώτες να επικρατούν επί του τριφυλλιού με 81-73 διευρύνοντας έτσι το σερί τους κόντρα στον «αιώνιο« αντίπαλο στο εντυπωσιακό 13-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Τόμας Ουόκαπ ο οποίος με 11 πόντους, 13 ασίστ και απίστευτη άμυνα, ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες να συγκεντρώνουν σε ένα βίντεο της καλύτερες στιγμές του Αμερικανού.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.