Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Βούρος: Τρολάρει τον γύπα του TikTok και γίνεται viral

Στέφανος Βούρος: Τρολάρει τον γύπα του TikTok και γίνεται viral

Οι followers του τον αποθέωσαν για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του.

«Καλησπέρα, ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι». Αυτή είναι μία από τις φράσεις του «γύπα» του TikTok που «ανθρώπινα και μόνο στέλνει μηνύματα» και έχει «κατακλύσει» το διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τον «Σταύρο Γεωργά» – αυτό το όνομα χρησιμοποιεί στην πλατφόρμα-, που στέλνει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κοπέλες στο TikTok, με αποτέλεσμα πλέον τα λόγια του να έχουν γίνει μέχρι και τραγούδι και να παίζουν στα νυχτερινά κλαμπ.

Ο άγνωστος στέλνει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κάθε κοπέλα που του αρέσει και θέλει να ανοίξει συζήτηση μαζί της. Μόνο που τις περισσότερες φορές καταλήγει να τα λέει με τον εαυτό του…

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», λέει με αποτέλεσμα να έχει γίνει viral.

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, Στέφανος Βούρος, έχει τον δικό του λογαριασμό στο TikTok και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Αν και έχει γεννηθεί χωρίς δάχτυλα, έχει μετατρέψει την αναπηρία του σε δύναμη ζωής. Φτιάχνει βίντεο με καυστικό χιούμορ και περνάει ηχηρά μηνύματα.

Ο Στέφανος αποφάσισε να τρολάρει τον «γύπα» με το  δικό του τρόπο, ενώ παράλληλα διακωμωδεί ακόμη μία φορά την αναπηρία του.

Συγκεκριμένα, στο κλιπ ακούγεται να λέει: «Χριστίνα καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Βασικά κάτι μου λείπει, αλλά τέλος πάντων», εννοώντας τα δάχτυλά του.

Το βίντεό του απέσπασε σε λίγη ώρα δεκάδες θετικά σχόλια και συγχαρητήρια, για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του. «Θεούλης», «Σε θαυμάζω», «Υπέροχος άνθρωπος», «Πόσο γλυκός άνθρωπος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έλαβε.

Η ανάρτησή του

@stefvour Ανθρώπινα και μόνο σου στέλνω #stefvour #fy #tiktokgreece #stavrosgewrgas ♬ original sound – Stefanos Vouros

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024