Σπίτι στο MEGA: «Φωτιά στo Σαββατόβραδo» βάζει η Άντζελα Δημητρίου
H Άντζελα Δημητρίου και εκλεκτοί καλεσμένοι σε μια αξέχαστη βραδιά
Αυθεντική λαϊκή βραδιά έχει οργανώσει η Άντζελα Δημητρίου αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
H Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις.
Η Άντζελα Δημητρίου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο μουσικό στερέωμα, γιορτάζει 45 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με μεγάλες επιτυχίες, συναίσθημα και δημοφιλείς καλεσμένους.
Με τη γνήσια λαϊκή της φωνή και την χαρακτηριστική της ερμηνεία, θα τραγουδήσει κομμάτια που μας έχουν σημαδέψει, όπως: «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ποια θυσία», «Μαργαρίτες», «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», «Είναι κάτι χαρακτήρες» κ.ά.
Δίπλα της στη σκηνή δημοφιλείς καλλιτέχνες: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Απέργης και η Ανδρομάχη θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη βραδιά και θα μας ξεσηκώσουν.
Εκλεκτοί καλεσμένοι θα τιμήσουν την Άντζελα Δημητρίου. Ο Κώστας Τσουρός, η Έλντα Πανοπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος μοιράζονται μαζί μας άγνωστες ιστορίες από τη γνωριμία τους με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία αποκαλύπτει όσα τις ενώνουν στη μακρόχρονη φιλία τους.
- Μανιάτης προς ΕΕ: Πότε θα λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα τηλεδιοίκησης και αυτόματης πέδησης ETCS στην Ελλάδα;
- Δήμος Παλλήνης: Οριστική λύση για τις εργατικές κατοικίες Παλλήνης
- «Ο Γκουαρντιόλα απέρριψε την πρόταση της Ιταλίας» (vid, pic)
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ
- Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της νέας μεταλλικής πεζογέφυρας στην οδό Καλλιθέας
- «Βάλτε κόκκινο κουμπί» – Aνησυχία στις ΗΠΑ μετά την κυβερνοεπίθεση από αυτόνομο σύστημα της OpenAI



