Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου για την αποκόλληση μεταλλικού καπέλου καμινάδας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου για την αποκόλληση μεταλλικού καπέλου καμινάδας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου

Ο Δήμος απομακρύνει όλο το σύστημα της καμινάδας από το σχολείο και θα ζητήσει την πιστοποίηση ασφαλείας από εξειδικευμένους φορείς πιστοποίησης.

Ο Δήμος Ιλίου προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την αποκόλληση μέρους της καμινάδας του 3ου Δημοτικού σχολείου:

«Την 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, ριπές ανέμου συνέβαλαν στην αποκόλληση του μεταλλικού καπέλου της καμινάδας από την οροφή του κτιρίου και την ρίψη του εντός του προαύλιου χώρου της εν λόγω σχολικής μονάδας. Το σώμα της καμινάδας παρέμεινε στο ακέραιο στην θέση του και δεν υπέστη καμία βλάβη.

Ο εντοπισμός μίας τέτοιας φθοράς της βάσης στήριξης του καπέλου δύσκολα θα μπορούσε να παρατηρηθεί μακροσκοπικά, τόσο από τις τακτικές επιθεωρήσεις των υπηρεσιών μας, όσο και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του σχολείου, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο των εργασιών ετήσιας συντήρησης της σχολικής μονάδας, καθώς ο τρόπος σύνδεσής του καπέλου με το σώμα της καμινάδας είναι αφανής και καλυπτόμενος από το ίδιο το τριγωνικό καπέλο της.

Πάραυτα, ο Δήμος έχοντας ως μέλημά του τη διασφάλιση της ομαλούς λειτουργίας του σχολείου και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφάλειας της μαθητικής κοινότητας, θα προβεί με δικά του συνεργεία αύριο Σάββατο και εκτός ωραρίου λειτουργίας της σχολικής μονάδας στην προληπτική απομάκρυνση όλου του συστήματος της καμινάδας, ενώ παράλληλα θα φροντίσει για την άμεση αντικατάστασή του με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς του, πέραν των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται από τις υπηρεσίες μας, θα μεριμνήσει και για την αξιολόγησή τους από εξειδικευμένους φορείς πιστοποίησης».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024