Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισβολή εξωσχολικών στη Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε τάξη και επιτέθηκαν σε καθηγήτρια ΕΠΑΛ στον Εύοσμο

Εισβολή εξωσχολικών στη Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε τάξη και επιτέθηκαν σε καθηγήτρια ΕΠΑΛ στον Εύοσμο

Η 62χρονη εκπαιδευτικός προσπάθησε να τους απομακρύνει και τότε ο ένας εκ των δραστών κλώτσησε την πόρτα και την τραυμάτισε στην κοιλιά.

Η καθηγήτρια του 2ου ΕΠΑΛ στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Άναυδοι οι μαθητές και οι συνάδελφοι της εκπαιδευτικού από την εισβολή δύο εξωσχολικών την ώρα του μαθήματος.

Το μάθημα στο 2ο ΕΠΑΛ του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν σε εξέλιξη, με την καθηγήτρια να κάνει παράδοση στους μαθητές της. Ξαφνικά δύο άτομα μπούκαραν στην τάξη και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε αναστάτωση.

Η 62χρονη εκπαιδευτικός προσπάθησε να τους απομακρύνει και τότε ο ένας εκ των δραστών κλώτσησε την πόρτα και την τραυμάτισε στην κοιλιά. Η εκπαιδευτικός τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο νεαροί εξωσχολικοί που είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο σχολείο, κατάφεραν πάνω στον πανικό που προκάλεσαν να απομακρυνθούν.

Γίνεται έρευνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες ήταν πιθανότατα Ρομά και γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση και κάποιου μαθητή. Αν δηλαδή κάποιος ή κάποια έδωσε πληροφορίες στους δράστες για το πώς θα μπουν και σε ποια τάξη πρέπει να κατευθυνθούν. Τα όσα έγιναν την Πέμπτη 30 Μαρτίου του 2023 πάντως, έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα ανάλογων γεγονότων στο σχολείο που έχει γίνει θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια.

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί και καταλήψεις στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, έχουν προβληματίσει έντονα την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί οριστική λύση. Μετά από κάθε παρατράγουδο περνάει λίγο διάστημα που τα πνεύματα ηρεμούν και στη συνέχεια καταγράφεται ένα νέο επεισόδιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024