Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φτωχαίνει η Αθηνά Ωνάση - Πόσο μειώθηκε η περιουσία της

Φτωχαίνει η Αθηνά Ωνάση – Πόσο μειώθηκε η περιουσία της

Η Αθηνά Ωνάση βλέπει την περιουσία της να εξανεμίζεται χρόνο με τον χρόνο.

Φαίνεται πως η περιουσία που άφησε ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης και πέρασε στη μοναδική απόγονό του Αθηνά Ωνάση έχει αρχίσει να εξανεμίζεται τα τελευταία χρόνια.

Και ενώ η Αθηνά Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και ζει απομονωμένη, τα δημοσιεύματα θέλουν το μέγεθος της αμύθητης περιουσίας της να έχει συρρικνωθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Η περιουσία που άφησε ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης και πέρασε σταδιακά στα χέρια της Αθηνάς Ωνάση είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η περιουσία της σήμερα εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και κάτω από 500 εκ. δολάρια.

Από το 2010 και μετά η Αθηνά Ωνάση θέτει προς πώληση τα περιουσιακά της στοιχεία, με άπαντες να αγνοούν πλέον ακόμα και που ζει η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η περιουσία που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης

Ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων
Καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκατομμυρίων δολαρίων
Καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκατομμυρίων δολαρίων
Επενδύσεις εταιρειών 200 εκατομμυρίων δολαρίων
Άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες

Η σημερινή περιουσία που έχει η Αθηνά Ωνάση

Λιγότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια
217 τραπεζικοί λογαριασμοί
300 εκατομμύρια δολάρια μετρητά
Πολλές μετοχές
Ράβδοι χρυσού

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ροκανίζει χρόνο με τον χρόνο την αμύθητη περιουσία που της άφησε ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η «εξαφανισμένη» Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ. Ήταν πριν δύο μήνες, στις 29 Ιανουαρίου, που συμπλήρωσε τα 38 της χρόνια.

Με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της, έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα. Ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της.

Και ενώ πριν από λίγους μήνες, ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζει τον έρωτά της με τον επίσης ιππέα Alberto Zorzi.

Η μοναδική απόγονος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο που φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, τον Ιταλό Alberto Zorzi.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024